Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

По Запорізької області ворог підступно наніс 101 удар: ЗОВА

mig.com.ua

По Запорізької області ворог підступно наніс 101 удар: ЗОВА

Завершилася гучна доба: ворог підступно наніс 101 удар по селах та містечках Запорізької області

Руйнувань зазнали, уточнює Запорізька обласна військова адміністрація 🇺🇦, цивільні об’єкти у Степногірську, Оріхові, Гуляйполі, Залізничному та ще у 15 населених пунктах.

У Запоріжжі вночі, на щастя, ніхто не постраждав. Ворог поцілив двома ракетами в зелену зону в одному з районів міста: пошкоджено припарковані автівки, комунікації та споруди. Ще дві ракети влучили у відкриту територію поруч з готельно-розважальним комплексом, житлові будинки поруч також отримали незначні пошкодження.

У Комишувасі постраждав склад з паливними брикетами, на щастя, навесні в них нагальної потреби немає. Ще одна ракета влучила біля місцевої церкви. Вибуховою хвилею пошкоджено будівлі та житлові будинки навколо. Двоє жителів постраждали: чоловіку на місці надали допомогу, а жінку госпіталізовано до лікарні.

Тримаймося! Світло переможе! Дякую невтомним захисникам за Воскресіння Христове у вільній Україні!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024