Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

CEO Awesomic допомагає українським стартапам потрапити до топового акселератора Y Combinator. Як долучитися

newssky.com.ua

CEO Awesomic допомагає українським стартапам потрапити до топового акселератора Y Combinator. Як долучитися

Ілюстративне фото

Засновник стартапу Awesomic Роман Севастьянов шукає українські стартапи, щоб допомогти їм потрапити до провідного американського акселератора Y Combinator, про це підприємець повідомив у Facebook.

«Шукаю кльові українські стартапи, які хочуть отримати $500k і пройти в YC. Пишіть мені в особисті повідомлення свою ідею + імейл з якого подаєте. 7 квітня — дедлайн», — написав Роман.

Нагадаємо, що Y Combinator — це бізнес-інкубатор, куди відбираються найбільш проривні та перспективні технологічні компанії з усього світу. Свого часу він посприяв запуску таких компаній, як Dropbox, Airbnb, Coinbase, Reddit, Twitch та інші.

Влітку 2021-го року український стартап Awesomic, розробник сервісу з пошуку дизайнерів, потрапив до річної акселераційної програми Y Combinator, який на той момент інвестував в компанію $125 000 за 7%-ву частку.

Читайте також на Newssky «Казахстан і Азербайджан створять спільну компанію для транзиту нафти в обхід Росії» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024