Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Юний Пікассо з Бердянська малює Перемогу України

mig.com.ua

Юний Пікассо з Бердянська малює Перемогу України

💪🇺🇦 «Пікассо з Бердянська» малює Перемогу України і знає, що думки матеріальні: у Дніпрі відкрилась виставка 11-річного талановитого бердянця Макса Бровченка, якого знають у мережі, як Космо-Макса, також його називають «українським Пікассо». Це вже п’ята виставка Макса. На ній представлено 20 полотен.

З початку війни, зазначає БердянсЬк Сьогодні, Макс своєю творчістю активно допомагає ЗСУ, переказуючи військовим усі кошти з продажу картин. Першу він продав за 20 тисяч гривень і усі кошти передав на ЗСУ. Так усе й почалося. Тепер військовим перераховано вже понад сто тисяч гривень.

У свій час Макс передбачив війну, за півроку до масштабного вторгнення в його картинах почали з’являтися її ознаки: кров, дим… Тепер же Макс малює Перемогу України: він упевнений, що думки матеріальні і Перемога наближається.

*

У Дніпрі виставка Макса Бровченка триватиме до 1 травня. Вона проходить на базі Planetarium Noosphere щодня з 10:00 до 20:00.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024