Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Польща встановить камери і датчики руху на кордоні з РФ

mig.com.ua

Польща встановить камери і датчики руху на кордоні з РФ

slovoidilo.ua/media

У Польщі незабаром почнуть встановлювати електронне загородження на кордоні з Росією, яке включає систему камер і датчиків руху.

Про це розповіла речниця прикордонної служби Польщі, лейтенант Анна Міхальська, пише “Європейська правда” з посиланням на “Польське радіо“.

Незабаром розпочнеться спорудження електронного загородження на кордоні з Росією

У штабі Вармінсько-Мазурського відділу прикордонної служби в Кентшині розпочато роботу над Центром спостереження, який прийматиме сигнали електронного заородження на кордоні з Росією.

«Цього тижня також розпочнеться підготовка до роботи на кордоні», – повідомила речниця Прикордонної служби лейтенант Анна Міхальська.

Речниця прикордонної служби повідомила, що цього тижня підрядник електронного загородження на кордоні з Калінінградською областю, тобто польська компанія «Телбуд», почне завозити на будівельний майданчик необхідні для монтажу матеріали.

Роботи на кордоні мають розпочатися в першій половині квітня.

Електронне загородження, тобто система камер і датчиків руху, охоронятиме 199 кілометрів. Його радіус дії охоплюватиме весь сухопутний кордон Польщі з Росією, за винятком ділянки Віслинської коси, де вже кілька років кордон охороняється електронними засобами.

Електронне загородження на кордоні з Росією будується на підставі Закону про будівництво об’єктів охорони державного кордону. Цей закон набув чинності 4 листопада 2021 року. Його ухвалили на прохання Міністерства внутрішніх справ та адміністрації у зв’язку з міграційним тиском на польсько-білоруському кордоні.

PAP/Д.Н.

www.polskieradio.pl/398/7856/Artykul/3142211,незабаром-розпочнеться-спорудження-електронного-загородження-на-кордоні-з-росією

Раніше в лютому Польща почала облаштовувати протитанкові загородження на кордоні з Калінінградською областю Росії.

Влітку минулого року у Польщі після шести місяців робіт завершили спорудження 5-метрового паркану на кордоні з Білоруссю. Довжина паркану майже 190 км.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2023/03/29/7158835/

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024