Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Громади Запорізької області отримали портативні електростанції

mig.com.ua

Громади Запорізької області отримали портативні електростанції

У Запоріжжі відбулась передача зарядних портативних електростанцій Goal Zero Yeti 500X громадам регіону:

Мелітопольська, Пологівська, Токмацька та Бердянська громади, повідомила Запорізька ОВА, отримали компактні джерела живлення для організації роботи та забезпечення безперебійної роботи органів місцевого самоврядування та надання державних, адміністративних та соціальних послуг вже зараз. Ці 16 зарядних станцій для Запорізької області надала Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) в рамках проєкту «Надзвичайна грантова поміч для гуманітарної допомоги в Україні та сусідніх країнах: екстрене очищення від вибухонебезпечних предметів і розчищення залишків руйнувань для забезпечення безпечної мобільності людей та доступу до основних товарів і послуг під час надання гуманітарної підтримки», що фінансується Посольством Японії.

Представники територіальних громад зазначили, що такі пристрої будуть корисними не лише зараз, а й допоможуть у період деокупації та відновлення територій.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024