Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Все просто: Серж Марко пояснив, чому росіяни кидають на фронт старі танки Т-55

uainfo.org

Все просто: Серж Марко пояснив, чому росіяни кидають на фронт старі танки Т-55

Т-55 та Т-55А

На тему танків Т-62 та Т-55. Вони везуть ті танки, на які в них є снаряди. І на ці танки в них дуже багато снарядів. Все просто.

Таку думку на власній сторінці у Facebook висловив блогер Серж Марко, інформує UAINFO.org.

З одного боку це гуд, бо в них закінчуються снаряди та техніка. З іншого – вони в експедиційній операції, і розуміють що поки вони на наші позиції висипають більше заліза чим ми на їхні, то вони боєздатні і щось можуть на полі боя.

Ці танки, навіть старі, дають їм таку можливість. А бійцю, який сховався в розваленій будівлі, і яку рівняє танк, похєр який це танк, Т-55 чи Т-72. Пігдогі кожен день втрачають багато техніки, їм взагалі неважливо, яка це техніка буде, людей вони не бережуть. Їм треба, щоб виконувалась функція. І ця функція – засипати нас снарядами.

Читайте також: ЗСУ "затрофеїли" танк Т-90С: експерт вказав на серйозні проблеми Росії

Ці танки є доповненням до тих сил та засобів, що в них є зараз на полі бою. А там все ще є від Т-72 до Т-90. І багато.

Для тих, хто вважає що цей танк стріляє гумовими кульками, а протитанкістів я бачу багато в каментах – то загуглить параметри пушки Д-10. І нагадую, що ми МТ-12 на МТЛБ ставимо і норм виходить, палить пігдогів як треба. А тут все ж танк. Пушка Д-10, багато снарядів та броня. дуже легко сміятись на дистанції, не менш ніж 3000 метрів.

Читайте також: Уявив себе "генералісимусом". Медведєв вимагає танки, залякуючи чиновників телеграмою Сталіна

P.S. Я танків якщо честно – боюсь, попадав під танк, жопа повна, посадка, де ти сидиш просто починає дезінтегруватись, дерева літають, уламки січуть все. Гарно, що є підписники, які більш сміливі чим я та мають гарний гумор.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024