Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Воротар застиг на місці: хорватський футболіст забив переможний м'яч завдяки шедевру з кутового в Лізі конференцій (відео)

glavpost.ua

Воротар застиг на місці: хорватський футболіст забив переможний м'яч завдяки шедевру з кутового в Лізі конференцій (відео)

Так, на 76 хвилині господарі заробили право на кутовий удар. До м'яча підійшов Янкович і, здавалося б, зараз буде виконана подача. Утім, гравець був іншої думки. 20-річний півзахисник вирішив завдати прямого удару і не прогадав. Ігрове знаряддя після спроби Янковича залетіло точно за комірець голкіперу суперника, який просто застиг на місці, спостерігаючи, як м'яч залітає у його володіння. Зазначимо, що на 55-й хвилині "Зріньскі" опинилися в меншості – захисник Йосип Чорлука отримав другу жовту картку. До вашої уваги відео з шедевром у виконанні Янковича. Уже наприкінці зустрічі команди догравали в рівних складах. Футболіст "Тоболу" Жарко Томашевич отримав попередження від арбітра. Утім, він виявився незгодним з таким рішенням, почавши кричати на нього. За що одразу отримав пряму червону картку та покинув поле. Поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь боснійців. Читайте також: Накрутив пів команди: футболіст англійського клубу забив ефектний гол після сольного проходу (відео) Потужно та під поперечину: український футболіст приніс перемогу своїй команді в єврокубку завдяки шедевральному голу (відео) УЄФА ухвалив революційне рішення у Суперкубку та Лізі чемпіонів
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024