Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Бех-Романчук показала фигуру в разных купальниках

gordonua.com

Бех-Романчук показала фигуру в разных купальниках

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук 30 квітня опублікувала в Instagram своє пляжне фото.

Бех-Романчук зображено на краю басейну з видом на відкритий океан. Вона позувала в чорному суцільному купальнику. Спортсменка знялася, сидячи у профіль до об'єктива камери.

Бех-Романчук позначила, що перебуває в Португалії.

"Блакитний настрій", – підписала кадр спортсменка.

У пості, опублікованому 26 лютого, Бех-Романчук продемонструвала фігуру в яскраво-червоному суцільному купальнику. Волосся спортсменка прикрасила тропічною квіткою.

Бех-Романчук – титулована українська спортсменка, вона виступає у двох дисциплінах: у стрибку в довжину та потрійному стрибку. 2019 року на чемпіонаті світу вона виборола срібну медаль у стрибках у довжину, а 2023 року повторила цей результат, але вже у потрійному стрибку. 2021 року Бех-Романчук стала чемпіонкою Європи зі стрибків у довжину у приміщенні, 2022 року – чемпіонкою Європи у потрійному стрибку, а 2023-го здобула золото у потрійному стрибку на Європейських іграх.

Чоловік Бех-Романчук – український плавець, призер Олімпійських ігор 2020 року Михайло Романчук.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024